Tietoa meistä

Vaalan Karhu on urheilun yleisseura. Seura on perustettu nimellä Vaalan Jylhä vuonna 1948. Vuodesta 1956 seura on toiminut nimellä Voimistelu-ja Urheiluseura Vaalan Karhu ry. Toimintaa on keskiviikkoisin keväästä syksyyn järjestettävät viikottaiset Vaala-rastit, talviset hopeasompahiihdot nuorille, nappulakilpailut, yleisurheilukoulu ja siihen liittyvät kilpailut ja sisäliikunnan osalta lentopallon, sulkapallon ja sählyn salivuorot.

Yhteystiedot:

Juha Airaksinen

juha.airaksinen@vaala.net

puhelin 0440-855951

Vaalan Karhu ry Y-tunnus: 0190026-2

Tilinumero: FI45 5760 9620 0327 22

Vuoden 2021 toimintaa

Urheiluseura Vaalan Karhu ry:n toiminta tapahtuu vuonna 2021 edelleen seuraavissa jaostoissa: suunnistus, hiihto, yleisurheilu ja kuntoliikunta, lentopallo ja bingo. Vuoden 2021 toimintaan tulee vaikuttamaan koronatilanne rajoittavasti varsinkin sisäliikunnan osalta.

Toimintaa on keskiviikkoisin keväästä syksyyn järjestettävät viikottaiset suunnistuksen Vaala-rastit, talviset hopeasompahiihdot sarjahiihtoina nuorille hiihtäjille 4 vuotiasta alkaen, nappulakilpailut, yleisurheilukoulu ja siihen liittyvät kilpailut ja sisäliikunnan osalta mm. lentopallon ja sulkapallon salivuorot. Seuran salivuorot ovat maksuttomia.

Vaalan Karhu järjestää kaikenikäisille tarkoitetun bingon joka sunnuntai talvella klo 17 ja kesällä klo 18 Urheilutalolla mikäli koronatilanne ja sen aiheuttamat rajoitukset sen sallivat. Toistaiseksi ainakaan kevättalvella bingoa ei pystytä pelaamaan. Marraskuussa ja joulukuussa bingo pelataan kinkkubingona. Vuonna 2021 jäsenet saavat pelata bingoa jäsenmaksuaan vastaavalla summalla.

Vuoden aikana järjestetään lisäksi erilaisia kilpailuja ja tapahtumia ja osallistutaan myös muiden järjestämiin tapahtumiin. Seuran toiminta rahoitetaan omalla varainhankinnalla (mm. varainhankinta-aktiviteeteilla ja bingotoiminnalla) ja eri tapahtumiin saatavilla sponsorituilla ja jäsenmaksuilla.

Urheiluseura Vaalan Karhu ry :n jäsenmaksun suuruus vuodelle 2021 on edelleen 10 €/henkilö tai 15 €/perhe (vanhemmat ja alle 18- vuotiaat lapset). Jäsenmaksu maksetaan tilille: Kainuun OP FI45 5760 9620 0327 22. Tapahtumiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä, mutta seuran toiminnan tukemiseksi toimintaan osallistuvien toivotaan liittyvän jäseniksi.

Maksutositteeseen on merkittävä maksajan nimi ja se, että kyseessä on jäsenmaksu. Myös perheenjäsenten nimet ja lasten syntymävuodet ilmoitetaan laskua maksettaessa tiedonantoja- sarakkeessa. Uudet jäsenet ilmoittakaa myös osoitetietonne.

Vaalan Karhulla on oma seura-asu. Tiettyjä kokoja asua on saatavissa heti ja tarvittaessa tilataan lisää kiinnostuneille. Puvun hinta on tällä hetkellä 103 € (67 € takki ja 37 € housut). Suunnistajilla on myös oma vastaavan näköinen asunsa.

VAALAN KARHU ry:n toiminnasta vastaavat vuonna 20201 seuraavat toimihenkilöt:

Puheenjohtaja Juha Airaksinen

Sihteeri Raija Müller

TOIMIVAT JAOSTOT                                                   PUHEENJOHTAJAT

Hiihtojaosto                                                              Pekka Hyyryläinen

Lentopallojaosto                                                       Raija Müller

Suunnistusjaosto                                                     Ilpo Seppänen

Yleisurheilujaosto                                                     Juha Airaksinen